The Sleek Bipedias - Only Bipedias Has The Answer.

En rolig helg att se fram emotDet kommer att bli en så sjukt mysig helg denna helgen. Jag har planerat detta ett tag och jag tror att det kommer att bli hur mysigt som helst. Jag har varit väldigt mycket på jobbet och har inte haft så mycket tid för något annat än jobbet. Men nu har jag äntligen gått ner i tid eftersom jag varit väldigt stressad. Ingen jättekul historia så vi kan ta det en annan gång, för jag tycker att vi ska fokusera på det roliga. 

Nu till helgen kommer alla mina tjejkompisar att hälsa på (okej inte alla, men de som är i min närmsta cirkel). Vi ska bada badtunna och vi kommer att baka något gott. Laga en riktigt god middag tillsammans. Vi kommer även att kolla på riktig tjejiga tjejfilmer om prinsessor och prinsar... ja verkligen sånt som vi såg på när vi var 12 eller så. Jag ser verkligen fram emot denna helgen och vi kommer att ha det hur trevligt som helst. Jag behöver verkligen detta känner jag efter att ha haft det lite tuffare under en period. Men att bara få ha en helg med mina bästa vänner och ta det lite lugnt och ha det lite trevligt. 

Det är verkligen sådana här stunder som man minns och kommer att bevara i hjärtat när man känner sig lite nere. Jag tycker att det är viktigt att man tar hand om sig själv och att man ser till att njuta av livet emellanåt och får tillbringa tid med sina kompisar. Jag tror att vi kommer att få ha en väldigt trevlig helg tillsammans med en massa god mat, roliga filmer, goda kakor plus en massa skratt. Det kommer att bli så otroligt roligt och jag ser verkligen fram emot denna roliga, trevliga helgen med mina tjej kompisar.